Hurtig kinesisk gryde (svine- eller kalkunkød)
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alle grøntsager renses og skæres i tynde strimler. Det er specielt vigtigt, at kartoflerne skæres i meget tynde strimler, da de ellers ikke bliver kogt.
Opvarm wokken eller en stor stegegryde så den er meget varm og varm olien i gryden. Svits gulerødderne i 1 min. Kom kødstrimlerne i gryden og svits videre i 3-4 min. Kom løgene i og svits videre i 1 min. Kom peberfrugterne i og svits videre i 1 min. Kom champignonerne i og svits videre i 1 min. Kom kartoflerne i og svits videre i 1 min. Tilsæt sojasauce og vand og lad det hele koge under låg ved svag varme i 5 min. Kom kinakål og bønnespirer i gryden og rør godt rundt ved stærk varme i endnu 2 min. Smag på kartoflerne, der skal være "bid" i dem. Server med løse ris og sojasauce og spis gerne retten med pinde. |
|
Opskriften er vist 147636 gange,
og udskrevet 4420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (44 stemmer) |
|
Kommentarer martin - 2012-10-21 18:25:21 Ris kan astattes med ris det gir en god smag marianne - 2012-08-06 19:57:24 nem ret smager godt.. min kom dog ikke til at se sådan ud da jeg ingen vok har så det blev desværre mere kogt end stegt. Hej - 2011-11-24 17:50:23 Det er en rigtig god pog sund opskrift. Mads - 2011-10-22 19:50:37 Rigtig god ret :-) camilla. - 2010-02-09 12:46:01 Er det kinakål salat, eller er det kinakål ? siffpiie - 2008-02-05 16:58:07 Den smager utrolig godt, man kinesisk mad er det bedste! <3 Isabelle - 2007-10-08 06:37:20 Dejlig ret både med kartofler og uden - men "hurtig" vil jeg ikke kalde den med alt det snitteri :-) Him - 2007-07-14 08:04:49 Kartofler er en udemærket grøntsag og findes da i mange retter skåret i tynde strimler - også selv om der serveres ris til. Rasmus - 2007-06-26 07:30:28 Prøv nu opskriften som den er elders kan du sende en selv Hanne - 2007-06-25 10:05:45 Kartofler hører ikke til i denne ret - der serveres jo ris til Per - 2007-04-25 09:44:30 Det er vigtigt at kød og grøntsager steger og ikke koger, derfor vil det være en fordel at starte med at svitse champignonerne og lægge dem til side, og herefter svitse kødet, evt. væde fra kødet hældes fra, gemmes og tilsættes sammen med soja og vand. seernst - 2005-01-01 01:01:01 En frisk chili giver det sidste pift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne