Squashmuffin
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen forvarmes til 200 grader. En muffinplade til 12 stk. pensles med olie eller smeltet smør. Gulerødder og squash rives. Sigt mel, salt, kanel, bagepulver og muskatnød ned i en stor røreskål. Tilsæt gulerod, squash og hakkede nødder. Rør grundigt til alle ingredienser er godt blandede.
Pisk æg, mælk og smeltet smør sammen i en mindre skål. Lav en fordybning i melblandingen, tilsæt al væsken. Dejen røres hurtigt sammen med en dejskraber. Rør ikke for længe. Dejen må gerne være klumpet. Dejen fordeles i de smurte forme. Bages i 20 minutter. De færdige muffins kan løsnes fra formen med en kniv, så snart de kommer ud af ovnen. Vendes ud på en bagerist efter 2 minutter. |
|
Opskriften er vist 8734 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Agnete - 2010-08-27 15:45:14 Den er ikke særlig god den her opskrift, idet den er meget upræcis. Hvor meget er 2 mellemstore squash? Der skal være meget mere præcision for at man kan bruge det til at bage efter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne