Laks med melonsauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Indsendt : |
|
|
Melonen gøres istand og skæres i store tern.
Melon, sukker og vand kommes i en gryde, og
bringes i kog. Det skal koge i en 10 min. ved svag
varme - indtil det har fået en tyk konsistens.
I mellemtiden steges baconon sprød.
Saucen blendes og hældes tilbage i gryden. Nu
tilsættes bacon i små tern og karse. Tilsidst
tilsættes fløden og sovsen smages til med eddike,
salt og peber.
Lad sovsen stå over meget svag varme (den må ikke
koge), mens du steger laksefileterne. De skal have
ca. 4 minutter på hver side.
Spises med pillekartofler til.
|
|
Opskriften er vist 8374 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne