Roulade med appelsinkvark
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark Indsendt : Red : |
|
|
Fold 1 form af bagepapir i bagepladens størrelse (ca 35*40 cm) og med 2-3 cm kant.
Del æggene og pisk hviderne helt stive. Drys halvdelen af sukkeret i og pisk hele tiden. Derefter tilsættes resten af sukkeret, der piskes et par sekunder mere, og til sidst vendes appelsinskalen og æggeblommerne i én ad gangen. Kartoffelmel, hvedemel og bagepulver blandes, sigtes og røres i med lette tag. Hæld dejen i formen og bred den ud i et ensartet lag. Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 8-10 min. Lad kagen afkøle et øjeblik, før den vendes over på et stykke papir, der er drysset med sukker. Papirformen pensles med koldt vand, så den er nemt at tage af. Læg papirbunden løst over kagen, mens den afkøler. Læg husblasen i koldt vand i ca. 10 min. Rør kvark med sukker, til det er opløst. Tilsæt resten af den revne appelsinskal. Vrid husblasen op og smelt den i lidt af appelsinsaften. Tilsæt resten resten og rør det sammen med kvarken. Pisk fløden og vend den i, når kvarken er ved at stivne. Bred cremen over kagebunden og rul den sammen. Drys med Flormelis. Rouladen kan også fyldes og rulles sammen med æblemos, abrikos- eller sveskemos, appelsinmarmelade, hindbærsyltetøj eller frugtkompot. Kagen kan dækkes med flødeskum og drysses med reven chokolade eller snittede mandler eller nødder. |
|
Opskriften er vist 9086 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer cc - 2013-02-03 12:47:42 øøøhh hvor mange æg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne