Nougatroulade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Indsendt : |
|
|
Pisk æg og sukker let og luftigt og rør smørret i med let hånd. Sigt mel og kartoffelmel sammen med bagepulveret, så det det hele er blandet godt. Vend det forsigtigt i æggemassen. Bred dejen ud på et stykke bagepapir på størrelse af en bageplade. Bage rouladebunden på næstnederste rille ved 200 grader i 6-8 minutter.
Smelt nougaten i en lille gryde ved ganske svag varme sammen med fløden. Tag det af blusset, så snart konsistensen er cremet. Bred nougatcremen over den kolde rouladebund og rul den tæt sammen. Sigt med et tyndt lag flormelis over.
|
|
Opskriften er vist 38661 gange,
og udskrevet 981 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne