Forårsruller 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Kina Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De tørrede svampe sættes i blød i rigeligt vand i et par timer.
Forårsrullepandekager skilles, og de skæres i 4 lige store kvadrater; dækkes med viskestykke, til de skal anvendes. Klem væde ud af svampene, skær svampe og kyllingekød i tynde strimler. Olie varmes på en tykbundet stegepande; svits kylling, svampe og hakkede forårsløg, bambusskud og peberfrugt, til kødet er hvidt. Tilsæt hakkede bønnespirer og svits dem kort. Rør soyasauce og sukker i. Afkøles. Læg et par spsk. af fyldet på en dejfirkant. Fold spidsen og siderne ind over fyldet og rul den sammen. Sidsen fugtes med vand og "limes" fast. Frituresteges i 190 grader C varm olie, til dejen er gylden. Afdryppes og serveres straks med blommesauce. |
|
Opskriften er vist 224428 gange,
og udskrevet 2927 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (248 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-06-21 15:51:45 Og kan se Italien er godt inde over også... Er bare glad for jeg ikke skal til festlig middag hos jer.... Conny - 2010-08-28 01:35:27 til LLs Man kan sagtens servere forårsruller som hovedret. Lav en tzasiki, + godt hvidløgsbrød og salat. + Oystersauce, eller soya sovs. så smager de perfekt. Vores børnebørn på 14-19-22 år ææælsker dem Få hellere fantasien igang igen. anonym - 2010-07-21 15:58:13 Ris papir er også anvendeligt shawie - 2010-05-09 15:32:53 you can buy springrolls wrapper in Thai stores and other Asian stores=) Helle - 2010-02-08 19:06:37 Hvor mange forårsruller bliver der af ovennævnte opskrift Per - 2009-02-11 08:30:06 Vi brugte filodej, men de bliver bedst hvis man bruger to plader, en plade kan godt holde, men smager bedre med to lag. JOC - 2008-04-04 15:13:40 Jeg har købt mine "forårsrulleplader" hos en indvandrer grønthandler på nørrebro. Jeg synes sagtens man kan servere dem for sine gæster med det forebehold at man varierer fyldet og bruger dem som forret. Jeg var på en fancy restaurant engang - vistnok noget fransk-vietnamesisk fusionskøkken - hvor vi bestilte dem som forret og fik 6 forskellige forårsruller med 2-3 slags sauce til at dyppe i - det var virkeligt lækkert. Erik - 2007-12-20 02:00:35 Hvor store er de ovennævnte pandekager til forårsruller. K - 2007-02-11 10:49:30 Der står da heller ingen steder, at det er festmad-jeg laver dem til hverdag med stor fornøjelse:o) lls - 2005-01-01 01:01:01 personlig så synes jeg absolut ikke man kan servere forårsruller til sine gæster. Det er ikke festmad. Nadia - 2005-01-01 01:01:01 Man kan købe original forårsrulledej i de kinesiske butikker. De er billige og super gode. Ida - 2005-01-01 01:01:01 Hvor finder man ovennævnte forårsrullepandekager? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne