Berlinerrullen
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Smør, sukker og og æg røres godt sammen. Fløden kommes i, og mel og bagepulver tilsættes lidt af gangen. Dejen æltes godt og kommes på pergamentpapir eller bagepapir, der er drysset med mel. Dejen rulles ud til en stor tynd flade og penseles med smør, hvorefter fyldet fordeles jævnt over dejen. Det hele rulles sammen som en roulade, der pensles med fløde og drysses med kanel, sukker og snittede mandler. Bages på ovnens midterste rille ved 225 grader i ca 30 min. Ovnen skal være forvarmet.
|
|
Opskriften er vist 19345 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne