Krydrede kongerejer med kokoscreme
Hovedingrediens : Rejer - Kongerejer Oprindelsesland : Indonesien Indsendt : Red : |
|
|
Pil rejerne og fjern tarmen, lad det yderste af haleskallen blive siddende. Bland kokoscreme med citronskal, citronsaft, soyasauce og rejepasta i en skål.
Varm olien op i en stegepande, kom løg i og lynsteg ved mellemvarme, indtil de er bløde. Tilsæt rejer og lynsteg i yderlig 2 minutter. Tilsæt den cremede kokosnøddeblanding og rør i 2 – 3 minutter, til saucen er helt gennemvarm. Pynt med forårsløg og server retten med ris til. |
|
Opskriften er vist 16448 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne