Marineret kalkunspyd med champignon
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : |
|
|
Kalkunkødet skæres i store tern, stilles koldt
Hakket løg, chili, hvidløg og æble svitses med karry i lidt olie et par minutter. Massen blendes med resten af olien, sammen med persille, salt og peber og stilles til afkøling Kom kalkunkød, stykker af courgette og champignon på spydene. Marinaden pensles på. Stilles koldt i 12-24 timer Grilles i ovnen i ca. 5-6 min. på hver side eller steg spydene på en pande i 5-6 min. på hver side Serveres med kogte kartofler vendt i lidt olie og persille på en pande |
|
Opskriften er vist 11664 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne