Karrymarinerede kalkunspyd

Karrymarinerede kalkunspyd, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Marinade:
4 spsk.fromage frais
1 spsk.rapsolie
2 spsk.akaciehonning
2 spsk.hvidvinseddike
1-2 tsk.god karry
 havsalt
 friskkværnet peber
500 g.kalkuntern
16 perleløg alternativt rødløgsbåde
 
 Kartoffelsalat:
500 g.aspargeskartofler
250 g.fromage frais
1 spsk.rapsolie
0.5 finthakket zittauer- el. salatløg
 evt.lidt hvidløg
 frisk bredbladet persille
 havsalt
 friskkværnet peber
1 knsp.lyst rørsukker
 citronsaft
1 bk.rucolasalat
 
Opskrift:
Marinaden røres sammen og kalkuntern lægges heri og stilles på køl i min. 30 min. gerne et døgn. Herefter sættes kalkuntern på spyd med et par små pillede perleløg. Spyddene bages i ovn på bagepapir i ca. 15 min. ved 190° - eller grilles. Spray undervejs med lidt olie.

Kartoflerne skylles, koges, afkøles og skæres i mindre stykker og blandes med de øvrige ingredienser, som forinden er rørt godt. Smages til og serveres med friskskyllet rucola.





karakterer:
Opskriften er vist 11485 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu