Thailandske kalkunspyd med mango og lime
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Thailand Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Skær kalkunbrystet i tern. Skræl mangofrugterne og skær kødet fri fra stenen. Skær mangokødet i tern og limefrugterne i både. Fordel kalkun, mango og lime på 8 spyd.
Rør karry, limesaft, farin, fiskesauce og olie sammen. Hæld marinaden over spydene og lad dem trække mindst 30 minutter. Vend jævnligt. Grill eller steg spydene ca. 2 minutter på hver side ved god varme – i alt ca. 8 minutter. Rør passionsfrugtkødet sammen med chili i meget tynde strimler, fiskesaucen og juice. Bland salat, koriander og mynte. Hæld dressingen over salaten og server straks til spydene – sammen med risnudler. |
|
Opskriften er vist 15231 gange,
og udskrevet 447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe - 2008-07-09 15:25:17 Tilbered spyddene, læg dem i en plastpose med marinaden natten over. Det smager herligt. Anna - 2005-01-01 01:01:01 Passionsfrugt i salat knaser lige rigeligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne