Hindbærdessert med yoghurt
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : |
|
|
Bærrene optøes, nogle af de pæneste tages fra til pynt, og resten moses med en gaffel. Sukker og vanillekorn iblandes. (Vanillen flækkes og kornene skrabes ud med en lille kniv) Rør yoghurten i hindbærrene og smag til. Pisk fløden stiv og vend den i hindbærblandingen. Anrettes i en skål, eller i portionsglas, hvorefter den sættes på køl i ca. 1 time. Garner med hele bær lige enden serveringen.
Tilberedningstid : Ca. 15 min. + 1 time i køleskabet
|
|
Opskriften er vist 37359 gange,
og udskrevet 1320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Emma - 2012-01-20 15:00:01 Denne opsvkrift er skide god, men der skal mere natural yoghurt. :-) Anne i Bjerringbro - 2005-01-01 01:01:01 Hurtig, nem, let og lækker - også med friske bær. Det er OK at bruge vanillesukker. Måske kan man forsøge sig med 10% yoghurt og undgå piskefløden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne