Vandbakkelsesdej

Vandbakkelsesdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Vandbakkelser Wales

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør/ margarine
2.25 dl.vand
100 g.hvedemel
3 æg
 
Opskrift:
Varm vand og smør, til smørret er smeltet, og rør melet i. Rør til dejen slipper grydens bund. Tag gryden fra varmen. Pisk æggene i et ad gangen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Vandbakkelsesdej

karakterer:
Opskriften er vist 46497 gange,
og udskrevet 1128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-09-16 08:34:34
Er der et trick til at de ikke falder sammen ?

  -   2014-12-26 18:03:41
Hvordan undgår man at de ik falder sammen når man tager dem ud??? De gør de altid hos mig nemlig :(

  -   2012-07-15 18:37:05
Super gode og super nemt. Lige til kaffen.. Mmmm ;-)

  -   2011-08-14 12:01:53
Jeg har nu afprøvet denne skønne dej og den blev bare SUPER god. Dejen var mega tynd så troede ikke det ville lykkes, så jeg lavede bare en stor kage og der var til 6 - 8 personer. Og den lykkes jo så bare alligevel :-) 10 tal herfra.

  -   2010-01-14 11:06:59
Hvor mange personer er der til i den blanding?

  -   2008-12-10 14:37:08
hm... nemt og bekvemt - lige efter mit hoved:)

  -   2008-11-06 15:13:51
Hei det er bare en rigtig mega nice god opskrift. De bliver bare store og så den rigtig god. Men giv dem 200grader i ca 15 min. Vi takker til dig der har lavet opskriften:)

  -   2007-02-23 12:43:11
det er fantastisk godt til kagemand med glasur og slik

  -   2007-02-18 09:05:14
hvor mange bliver der ud af dejen.

  -   2007-02-17 14:34:16
I skal ikke bruge flydende margarine. for det gør at dejen skeller.

  -   2007-02-17 14:32:54
æggene behøves ikke piskes i. Hellere at de røres i et ad gangen med en grydeske. For dejen kan være for tynd. så er det ikke til at sprøjte op. så falder de bare sammen

  -   2005-01-01 01:01:01
man skulle lave den lidt støre men den er SUPER god

  -   2005-01-01 01:01:01
Husk at ovenen ikke må åbnes under bagningen så klapper de sammen, og erødelagte :-(

  -   2005-01-01 01:01:01
bages ved 160 C. i 40-45 min

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg kunne godt tænke mig at vide om hvor mange grader ovnen skal stå på og hvor lange vandbaggelser skal have i ovnen.