Vandbakkelsesdej
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Varm vand og smør, til smørret er smeltet, og rør melet i. Rør til dejen slipper grydens bund. Tag gryden fra varmen. Pisk æggene i et ad gangen.
|
|
Opskriften er vist 46497 gange,
og udskrevet 1128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Jens kvist - 2017-09-16 08:34:34 Er der et trick til at de ikke falder sammen ? Louise - 2014-12-26 18:03:41 Hvordan undgår man at de ik falder sammen når man tager dem ud??? De gør de altid hos mig nemlig :( anonym - 2012-07-15 18:37:05 Super gode og super nemt. Lige til kaffen.. Mmmm ;-) Bettina 1965 - 2011-08-14 12:01:53 Jeg har nu afprøvet denne skønne dej og den blev bare SUPER god. Dejen var mega tynd så troede ikke det ville lykkes, så jeg lavede bare en stor kage og der var til 6 - 8 personer. Og den lykkes jo så bare alligevel :-) 10 tal herfra. Tania - 2010-01-14 11:06:59 Hvor mange personer er der til i den blanding? chanett - 2008-12-10 14:37:08 hm... nemt og bekvemt - lige efter mit hoved:) Diana og Bolette - 2008-11-06 15:13:51 Hei det er bare en rigtig mega nice god opskrift. De bliver bare store og så den rigtig god. Men giv dem 200grader i ca 15 min. Vi takker til dig der har lavet opskriften:) Karina - 2007-02-23 12:43:11 det er fantastisk godt til kagemand med glasur og slik anonym - 2007-02-18 09:05:14 hvor mange bliver der ud af dejen. hans - 2007-02-17 14:34:16 I skal ikke bruge flydende margarine. for det gør at dejen skeller. mia - 2007-02-17 14:32:54 æggene behøves ikke piskes i. Hellere at de røres i et ad gangen med en grydeske. For dejen kan være for tynd. så er det ikke til at sprøjte op. så falder de bare sammen kasper - 2005-01-01 01:01:01 man skulle lave den lidt støre men den er SUPER god Gitte - 2005-01-01 01:01:01 Husk at ovenen ikke må åbnes under bagningen så klapper de sammen, og erødelagte :-( anonym - 2005-01-01 01:01:01 bages ved 160 C. i 40-45 min chanette1975 - 2005-01-01 01:01:01 jeg kunne godt tænke mig at vide om hvor mange grader ovnen skal stå på og hvor lange vandbaggelser skal have i ovnen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne