Indianerbøf
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Pil løgene og hak dem. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Smelt smørret i en gryde og svits de hakkede løg og gulerødderne heri et par min. under omrøring. Tilsæt det hakkede oksekød og rør omhyggeligt, til kødet gryner og har skiftet farve.
Hæld vand eller bouillon ved og tilsæt tomatpuré og krydderier. Læg et tætsluttet låg på og lad retten snurre ved svag varme i ca. 15 minutter. Ryst eller rør en jævning af mel og vand og rør den i gryden. Lad retten koge ca. 10 minutter yderligere ved svag varme, smag til med krydderierne og servér retten rygende varm. Servér retten med kartoffelmos, pasta eller ris. 1-2 porrer skåret i tynde ringe eller 1/4 groftrevet selleri kan tilsættes retten samtidig med eller i stedet for gulerødderne. Bouillonen og tomatpureen kan erstattes af 1 ds. flåede tomater. Tips: Kan fryses. |
|
Opskriften er vist 20672 gange,
og udskrevet 668 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer johnny sørensen - 2011-03-08 19:13:38 god gammel opskrift fra 70erne. Børn elsker den. Top karakter herfa |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne