Kartofelsuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Små tern bacon svitses i gryde, fint snittet porrer tilsættes, vendes rundt til de er bløde. Kartoflerne også i tern ( 1 cm.) kommes i og det sauterer i ca. 10 min. Bouillonen hældes ved det drysses med timian. Og koger ved svag varme, under låg i ca. 30 min. Når suppen er jævn og blank røres fløden og creme fraiche ved, det koger igennem. Serveres rygende varmt. Pyntes med kørvel på toppen.
|
|
Opskriften er vist 28549 gange,
og udskrevet 1091 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (43 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-07-13 15:32:09 nej jens et kan du da ikke mene.... det er det som gør den så skide go :-) Jens Lademand - 2008-03-10 18:28:25 Det er en rigtig god opskrift, bruger den hver gang jeg skal lave kartoffelsuppe. dog uden cremefraiche og piskefløde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne