Trekornsboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Divers gryn/korn Indsendt : |
|
|
Trekornsblandingen og vandet koges ved svag varme i 4 minutter med låg på.
Smørret blandes i.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes.
Deles straks i mindre stykker der hver trilles til en bolle og lægges på smurte plader. Trykkes let med hånden og hæver lunt under bagestykket i ca. 25-30 minutter. Pensles med sammen pisket æg og birkes – mørke eller lyse – drysses over. Bager ved rask varme, 235 grader C, på nederste rille i ca. 8-10 minutter. Bollerne er meget fine at dybfryse. |
|
Opskriften er vist 27301 gange,
og udskrevet 629 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-09 23:18:15 Super lækker opskrift :o)lavede 44 boller hvor hver i sær vejede 61 gram, vil helt sikker lave dem en anden gang.. Tak for en rigtig god side :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne