Dyrefrikadeller
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortefars Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kød, spæk, ansjoser og løg hakkes og blandes sammen.
De øvrige ingredienser røres i og smages til med salt og peber. Lad blandingen hvile i køleskab 1 - 2 timer.
Farsen formes til store frikadeller og steges i smør og olie 5-6 minutter på hver side. Dyrefrikadellerne kan serveres med kogte kartofler eller Pommes rissoles og kogte grønsager evt. bønner samt en klat ribsgele. |
|
Opskriften er vist 25361 gange,
og udskrevet 559 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne