Råsyltede vindruer
Hovedingrediens : Bær - Vindruer Indsendt : |
|
|
Druerne skylles og befries for stilken. En lille del af dem knuses med en solid kop og røres med citronsyre. Resten af druerne drysses i lagvis med sukkeret. Atamon tilsættes. Krukken dækkes til og stilles koldt. Der røres deri med mellemrum til saften er klar. Syltningen hældes i atamonslyllede glas, der bindes til 2 dage efter.
|
|
Opskriften er vist 47478 gange,
og udskrevet 1274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer metteherdal - 2010-10-12 12:37:37 Hvordan bliver konsistensen til slut? Det må blive en grød af skræller og kerner, hvinende sød! Mette Jane - 2005-01-01 01:01:01 Hvad kan man bruge det til Thomas og Mette - 2005-01-01 01:01:01 Den er go! lisser - - 2005-01-01 01:01:01 den er rigtig go' smager godt som dessert med flødeskum |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne