En fond af krebs
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Brun skrogene i olivenolie. Men først skal de renses og skylles omhyggeligt. Vævsrester fjernes. Kog gryden af med cognac efter bruningen.
Bring ingredienserne i kog. Svits de rende, skivede grøntsager, kvartede tomater og krydderurter 5 minutter i varm olie og lad derpå simre sagte i 2 minutter. Vend skrogene i, dæk med koldt vand og bring i kog. Skum hyppigt. Passér krebsefonden. Beklæd en spidssigte med et dobbelt klæde. Sæt sigten over en gryde. Kom fonden, der først har simret 40-45 minutter, i sigten lidt ad gangen med en ske og lad hver gang væden løbe af, inden der igen tilsættes fond. Pres fonden. Tag fat om klædets spidser med hånden. Vrid det let, så ingredienserne presses sammen i en pose. Pres nu efter med hånden med moderat kraft. På den måde kommer flere vigtige indholdsstoffer med i den lækre fond. |
|
Opskriften er vist 15545 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne