Flødeleverpostej med kyllingelever
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Indsendt : Red : |
|
|
Bland lever, hakkede løg, æg og fløde til en jævn masse. Steg baconterningerne på en tør pande – de må ikke blive hårde – og rør dem i levermassen sammen med det afsmeltede baconfedt. Smag til med rosmarin, salt og peber og sherry og hæld massen i en form. Bag postejen i ovnen over et vandbad ved 170° i ca. 1 time. Server postejen med ristede champignoner og syltet surt.
|
|
Opskriften er vist 22690 gange,
og udskrevet 533 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anita_ksiezopolski - 2013-10-07 14:59:26 I har glemt, at skrive hvornår raspen skal tilføjes, jeg formoder at det skal blandes med ægget derefter blandes med resten? Bibbi - 2011-12-29 22:46:33 Er den fryseegnet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne