Flødeleverpostej med kyllingelever

Flødeleverpostej med kyllingelever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kyllingelever
2-3 skalotteløg
1 æg
2.5 dl.kaffefløde
400 g.bacon i tern
1.5 dl.rasp
1 nipstødt rosmarin
1-2 tsk.salt
1 tsk.peber
 lidttør sherry
 
Opskrift:
Bland lever, hakkede løg, æg og fløde til en jævn masse. Steg baconterningerne på en tør pande – de må ikke blive hårde – og rør dem i levermassen sammen med det afsmeltede baconfedt. Smag til med rosmarin, salt og peber og sherry og hæld massen i en form. Bag postejen i ovnen over et vandbad ved 170° i ca. 1 time. Server postejen med ristede champignoner og syltet surt.





karakterer:
Opskriften er vist 22690 gange,
og udskrevet 533 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-07 14:59:26
I har glemt, at skrive hvornår raspen skal tilføjes, jeg formoder at det skal blandes med ægget derefter blandes med resten?

  -   2011-12-29 22:46:33
Er den fryseegnet?