Spinat og Fetatærte
Hovedingrediens : Oste - Feta Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smuldr mel og smør sammen og tilsæt vand og æg. Ælt med måde, for meget arbejde gør dejen sej. Lad dejen hvile svalt i mindst i time, før den bliver rullet ud. Læg dernæst dejen i en springform.
Hak den optøede spinat groft og svits den i smør Smag til med salt og peber og lad det køle lidt af Bland spinaten med fetaosten. Pisk æggene sammen med mælken. Fyld tærtebunden med spinat/fetaosten og hæld mælkeblandingen over, så den dækker spinaten. Bag i midten af ovnen ved 175 grader C indtil tærten har fået farve, cirka 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 96438 gange,
og udskrevet 1729 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Carina - 2020-11-11 18:24:25 ALT ALT for meget vand. Jeg ville aldrig følge denne opskrift en anden gang. Heldigvis har jeg lavet tærte nok gange til at jeg kunne se den var gal allerede da jeg læste de 4 dl mælk, og puttede derfor mindre i. Halvdelen er nok. anonym - 2018-01-13 20:26:30 Meget vandet. Vi gav den en time før den var færdig. Ikke en sikker vinder her! Malene - 2017-11-19 17:19:07 Fandens!!! Så først kommentarerne omkring at FORE springformen ALT ALT for sent!!! Øv!!! 😪😪😪 Rasmus - 2017-11-06 18:46:12 Kan I ikke opdatere opskrifterne så man ikke behøver at læse kommentarerne for at finde ud af at den skal have meget mere tid og blir totalt sjasket? Christina - 2017-09-27 19:27:10 Rigtig lækker tærte. Vi gav den bare noget ekstra tid, så var den lige i skabet. Kunne godt leve med at det var en del væde. Mette - 2017-04-21 19:02:31 Få dog for guds skyld slettet denne elendige opskrift - tærten bliver jo ALDRIF færdig, der er ALT for meget væde i den!!! anonym - 2015-07-27 20:17:18 Ni har jeg lavet denne tærte og det gør jeg ikke igen. Temp. er for lav og tærten var ikke færdig efter mere end dobbelt så lang tid i ovnen. Bruger man en springform, skal man huske at fore den inden, da æggemassen ellers løber ud. Øv øv øv Dorte11 - 2014-08-14 14:04:59 Der står, at tærten skal bage i ca. 20 minutter til den får farve. Det er altså ikke nok. Ved 175 grader uden varmtluft skal den bage 1 time, for eller er æggemassen ikke stivnet. Husk at vride vandet ud af den optøede spinat :-) Tærten blev rigtig lækker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne