Tandori chicken

Tandori chicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :     

Ingredienser:
900 g.kylling skindfri
2 citroner
2 tsk.salt
1 løg
4 fedhvidløg
4 cm.ingefær, frisk
2 cayennepeber grøn
3 tsk.garam masala (Indisk krydderblanding)
2 tsk.spidskommen malt (karve)
1 spsk.rød konditorfarve
 
Opskrift:
Kyllingen deles op i serveringsstykker. Hvert stykke snittes lidt på hver side. Læg stykkerne på et fad, drys halvdelen af saltet på og pres saften af en citron ud over. Vend kyllingstykkerne og hæld resten af saltet og citronsaften over. Lad kyllingen trække i en halv time.

Marinade:
Mos en jævn pasta af yoghurt, løg, hvidløg, ingefær, cayennepeber, garam masala og spidskommen.

Pensl kyllingen med konditorfarve og hæld marinaden samt resten af citronsaften og konditorfarve over kyllingen. Rør godt rundt og dæk til med et tætsluttende låg. Stilles køligt i 8 timer. Forvarm ovnen til 275°. Tag kyllingen op af marinaden og lad den dryppe af. Lægges i et fad og steges i 25 min.- eller til kødet er mørt.

Serveres varm med citronmarineret løg og indisk brød (Nan). Pres cotron over kyllingen lige før den spises.





karakterer:
Opskriften er vist 13512 gange,
og udskrevet 208 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu