Fastelavnsboller med creme (vandbakkelse)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Giv smørret og vandet et opkog og kom alt melet i på en gang og rør dejen sammen. Tag gryden af varmen og afkøl dejen lidt. Rør de to æg i, et ad gangen rør godt igennem.
læg små klatter dej på en bageplade med bagepapir med 2 teskeer eller sprøjt ud med en pose og bag dem 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Del kagerne på langs og fyld flødeskum eller creme, Dæk kagerne med glasur eller rul et tyndt marcipanplade ovenpå og drys med kakao. |
|
Opskriften er vist 38791 gange,
og udskrevet 427 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2019-02-07 13:29:26 Jeg kommer altid lidt bagepulver i dejen, så er man mere sikker på at bollerne ikke falder sammen😉 luna2202 - 2013-02-11 19:58:12 I min ovn skulle de have 30 min tog en ud efter de 20 min men den faldt sammen så de fik lige 10 minmere så var de perfekte :) men super go opskrift anonym - 2012-02-12 18:40:48 hvor mange boller kommer der ud af 1 portion?? (: Per - 2011-02-26 16:48:30 Til Mig! Jeg tror du tager dem for tidligt ud, eller også lukker du ovndøren op før de er færdigbagte. De skal bage helt færdig inden du åbner ovndøren. Mig! - 2010-02-16 15:14:40 Jeg ved ikke om jeg muligvis gør det forkert? - Jeg synes bare de virker meget kedelige og flade? Mig! - 2010-02-16 15:13:03 Mine bliver utrolig flade, når jeg tager dem ud? Anne - 2005-01-01 01:01:01 Det er vandbakkelser. De smager kanon godt med flødeskum blandet med lige dele hindbærmarmelade, men de feder så pas på dellerne --- - 2005-01-01 01:01:01 hmmm 2 æg er en form for hævemiddel, til overnævnte kommentar... anonym - 2005-01-01 01:01:01 Der mangler en form for hævemiddel. Det har intet med fastelavnsboller at gøre, nærmere pandekager. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Denne opskrift er virkelig go', men husk at tilføje sukkeret sammen med melet, da der ikke står noget om at tilføje det nogen andre steder...... Bør prøves! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne