Tyrkisk Kaffe
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : |
|
|
1 dl koldt vand 1 stor tsk. kaffe (gerne frisk- og groftmalet fra Yemen) 1 tsk. sukker Vand, kaffe og sukker blandes sammen i en gryde og varmes op under stadig omrøring. Kaffe skal koge, så der kommer skum på. Så lægges der et par tsk. skum ned i hver kop, og til sidst fyldes kopperne op med resten af kaffen. Tyrkisk kaffe drikkes gloende varmt, og der laves kun en kop pr. person ad gangen. Vandet kan eventuelt skiftes ud med mælk, og afhængig af den søde tand kan der tilsættes mere eller mindre sukker.
|
|
Opskriften er vist 29904 gange,
og udskrevet 257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne