Thai Iskaffe
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
|
|
For at tilberede denne søde kolde kaffevariant, skal der først brygges 4 kopper kaffe, der sættes til afkøling i køleskabet. En mørksristet kaffe med en god bitterhed anbefales for at afrunde den søde mælk.
Før serveringen fyldes glassene med isterninger (af kaffe hvis muligt) og den kondenserede mælk hældes over. Fyld op med kaffe og bland godt. Pynt med et kirsebær eller en skive appelsin og sugerør. |
|
Opskriften er vist 18269 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne