Lammegryde med linsepure
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Indsendt : Red : |
|
|
Linserne skylles i en sigte og drypper af. Baconen klippes i strimler og svitses 4-5 min. i en gryde. Linserne tilsættes og svitses med.
Vand, timian og laurbærblad tilsættes og linserne småkoger under låg i ca. 15 min. til de er kogt ud. Linserne røres igennem med en ske, så de pureres, tilsæt evt. lidt mere vand og smag til med salt og peber. Kødet skæres i tern, brunes i en gryde i olien og drysses med salt og peber. Majroerne skrabes eller skrælles, halveres og skæres i skiver. Majroerne kommes i gryden. Kød og majroer småsteger uden tilsætning af væske i 30-40 min til kødet er mørt. Drysses med hakket persille og serveres med den varme linsepuré og et groft brød. |
|
Opskriften er vist 9204 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne