Vildtfond
Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Hak vildtbenene og hareskroget ud i passende stykker. Brun benene i ovnen ca. 25 minutter ved 225 grader.
Gør urterne i stand. Skær dem ud i mindre stykker. Hak hvidløget groft. Sauter grøntsager, hvidløg, porretop, selleritop og persillestilke i smørret uden at grøntsagerne tager farve. Hæld vinen på og kog ind til det halve. Kom vildtbenene og de øvrige ingredienser bortset fra salt ved. Hæld koldt vand på til det dækker. Kog op, skum grundigt, hæld salt i og kog videre 2-3 timer til kødet slipper benene. Sigt fonden og kog den ind til ca. 1,5 ltr. Tips: Alle vildtben og afpuds kan bruges |
|
Opskriften er vist 40294 gange,
og udskrevet 910 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer MadMax - 2018-03-11 16:04:31 Der står “Hæld vinen på og kog” Er der rød eller hvid og mængde.? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne