Farin og cremekaffe
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Indsendt : |
|
|
Det bedste resultat opnås ved at benytte en stempelkande. I kanden opløses farinen i 1 kop varmt vand. Tilsæt den mængde kaffe, du kan bruge til 4 kopper stærk kaffe og bryg som vanligt. Tilsæt cikorie efter smag og lad drikken stå a. 15 min., inden den sættes til afkøling i køleskabet. Inden servering tilsættes rom og fløde.
Servér i høje glas med isterninger (gerne kaffeisterninger).
|
|
Opskriften er vist 14680 gange,
og udskrevet 126 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne