Creole café brûlot
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Kaffe Indsendt : |
|
|
bryg kaffe af 2 strøgne spsk kaffe pr. kop
kom cognac/rom, orangelikør, sukker og krydderier i en gryde, smelt sukkeret ved svag varme under omrøring
tag kanelstangen og krydderinellikerne op, tilsæt den varme kaffe og rør blandingen sammen
server kaffen med lang kanelstang omviklet med en lang strimmel appelsinskal
|
|
Opskriften er vist 14466 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne