Tzasikki - Tzazikki
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Yoghurten hældes i et klæde og afdryppes 2-3 timer
Agurken rives, drysses med salt og står i ca et kvarter
Herefter skylles den og al væden vrides af
Den nu faste yoghurt blandes med hvidløg, lidt olie, paprika, mynte, salt og peber og agurk
Tazikien skal stå og trække et par timer i køleskabet før den serveres
Serveres som tilbehør f.eks Dolmars, tyrkiske frikadeller eller græsk farsbrød
|
|
Opskriften er vist 19350 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne