Arabisk saltede mandler
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Oprindelsesland : Arabien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Koges sammen, til vandet er kogt væk.
|
|
Opskriften er vist 89680 gange,
og udskrevet 1577 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Kinger - 2014-09-03 14:37:26 Jeg gav dem bare lidt mere salt end der stod og det virkede da alt vandet var kogt væk puttede jeg dem i ovnen i 5-10 min. På 175 grader;-) -god fornøjelse!!!;D anonym - 2013-05-10 19:48:00 Mandler kan snildt dobles op. Line - 2012-08-28 20:04:21 Jeg plejer at riste mandler i ovnen : Lad mandlerne trække 15-20 min i saltet vand. Bred mandlerne ud på en bradepande og sæt lidt små smørklatter. Bag i ovnen ved 200 grader i ca 10-15 min - vend mandlerne ind i mellem. Resultatet er LÆKKERT! :) Tanja - 2011-03-31 10:04:50 Hvis man putter lidt salt på efter de har været i oven vil det hænge ved og man vil stadig have den gode salt smag. Vi ristede nemlig selv vores nødder da jeg var i Afrika, og de var gode både med og uden salt. mig(-: - 2011-03-16 19:22:00 Jeg synes de bliver våde indeni og de smager faktisk ikke så godt? berit - 2010-06-12 17:41:16 Jeg er vilde med de ristede saltede mandler man kan købe.. Denne opskrift vil den give samme resultat..? nogen der ved det..? os: - 2009-01-29 17:13:59 dejligt og nemt (: vi skal bruge det til en opgave i skolen ! me - 2008-07-02 14:44:11 jeg synes nu at den super gode salt smag forsvinder, hvis man putter dem i ovnen. Mig - 2007-10-16 15:15:15 Hvori består det arabiske? mandelentusiast - 2007-07-29 16:50:16 efter kogning kan mandlerne ristes 10 - 15 min i ovnen ved 200 grader - så bliver de endnu bedre ;-) Nina - 2005-01-01 01:01:01 HUSK at smut mandlerne når vandet er kogt væk, ellers får du et slemt salt-shock. Men ellers smager de rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne