Indbagt svinekød i sur-sød sovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær svinekødet i tern og læg det i marinaden i ca. 30 min.
Tag kødet op og afdryp det, vend det først i ægget og herefter i kartoffelmelet. Frituresteg styk for styk i en gryde m. ca. 2 l. salatolie. Snit grøntsagerne fint, og steg dem i olie i en anden gryde el. wok i ca. 3 min. Tilsæt ketchup, hvidløg, sukker, salt, soya og til sidst eddike. Vend kødet i til allersidst. |
|
Opskriften er vist 69134 gange,
og udskrevet 1211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Nicolas - 2013-02-09 19:34:36 Hej, lavede din opskrift. Der gik ganske vidsr ild i gryden med olie, da jeg er nybegynder med madlavning, men det smagte dejligt:) viksen - 2010-12-06 11:45:35 det kan måske også være pænt lige meget om, ketchup stammer fra kina eller ej, bare retten er god!!!! anonym - 2010-11-16 14:54:45 Ganske forkert lene..!! Har venner fra Kina, og ketchup er ikke oprindelig derfra!!! Lene - 2010-05-29 09:21:11 Ketchup er faktisk opprinnelig fra Kina, det ble faktisk brugt til retter med fisk aller første gang. ketchup betyr egentlig sauce på kinesisk ;-) anonym - 2010-02-01 09:49:01 den her opskrift er super god... jeg har brugt den mange gange og manden er helt vild med den Bjørg - 2009-11-05 20:28:42 Jeg syntes at opskriften er rigtig god! Og til Bølle: så er det altså meget almindeligt at bruge ketchup i sur-sød sovs, også for kinesere! Bølle - 2008-03-27 17:03:48 Jeg tvivler på at Kineserne putter ketchup i deres mad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne