Kokusis med lime
Hovedingrediens : Nødder - Kokosnødder Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommerne med salt, peber og halvdelen af sukkeret. Bring kokosmælken i kog med limeskal, reven kokos og 1/3 flækket vanillestang. Hæld den over æggeblommerne under omrøring. Hæld blandingen tilbage i gryden og varm op til æggeblommerne legere - uden at blandingen kommer i kog. Skrab vanillekornene ud i cremen. Hæld cremen i en skål og køl den af.
Hæld æggehviderne og et par dråber limesaft i en skål og pisk til massen antager form som bløde toppe. Hæld resten af rørsukkeret og resten af limesaften i lidt efter lidt, men du stadig pisker til massen er så fast at den ikke glider i skålen, når du langsomt hælder bunden i vejret på den. Pisk fløden til let skum. Rør Malibu i den kolde kokosflødecreme, rør halvdelen af flødeskummet i og vend så forsigtigt resten i. Vend de stiftpiskede æggehvider i, hæld blandingen i en form og frys den i 3 – 4 timer, eller til den er fast. |
|
Opskriften er vist 12632 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla Jakobsen - 2008-10-19 14:27:14 Jeg kunne ikke få mine æggehvider stive første gang, da jeg havde puttet limesaften i fra starten. Men det gik fint, da jeg puttede det i undervejs i stedet. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Tager lidt tid at lave,men den er meget lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne