Burittos med salat og guacomolo
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Buritos:
Snit grøntsagerne i strimler (husk at tage frøene ud af chilierne) og svits dem i lidt olivenolie, tilsæt kød og brun det sammen med grøntsagerne. Hæld væden fra bønnerne (smid det ikke væk) og mos bønnerne. Tilsæt bønnepastaen og væden derfra. Knus peberkornene og tilsæt dem samt 1½ tsk. kardemomme. Tilsæt evt. rødvin, hvis fyldet virker lidt tørt. Smag til med salt og peber Kom fyldet i pandekagerne og læg dem med åbningen ned ad på en plade eller i ildfast fad og fordel osten over. Gratineres i 10-15 min ved 220 grader C. alm. ovn, eller til osten er gylden. Serveres med salat, cremefraiche og guacomole. Guacomole: Snit ½ rødløg i fine tern Kom tomaterne i kogende vand ½ min., flå dem og tag kernerne du, snit dem i tern. Tag kødet ud af avocadoerne og mos det med en gaffel. Pres hvidløgene deri og tilsæt resten af ingredienserne smag til med salt og lime. Sæt det i køleskab og lad det trække i min. ½ time. Salat: "riv" salaten fra hinanden i passende stykker. Skær agurk og peber i bjælke på ca. 6 cm. Bland salat med peber agurk og lucernespirer. Skær tomaterne i skiver tag 4-5 skiver fra til at dekorere med og kom resten i salaten. |
|
Opskriften er vist 41841 gange,
og udskrevet 938 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne