Lun røget forel med flødepeberrod og ribs

Lun røget forel med flødepeberrod og ribs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 røgede foreller
 
 Flødepeberrod:
2 dl.piskefløde
 sukker efter smag
 eddike
 citron efter smag
 reven peberrod
 
 Rysteribs:
200 g.ribs
100 g.sukker
 
 små salater
 radiser til pynt
 
Opskrift:
Ryst ribs og sukker sammen, lad det trække et par timer.

Pisk fløden, smag den til med citron og kryddereddike samt sukker og salt. Vend reven peberrod i til den har den ønskede smag.

Flæk forellerne på langs. Fjern benene og skindet. Læg dem på staniol og lun dem i ovnen ved 200 grader. Hold øje med dem. De skal kun have ganske få minutter.

Forellerne anrettes portionsvis med små salater omkring. Pynt med lidt rysteribs. Server resten til i en skål, sammen med flødepeberroden.

Tips:

Frisk peberrod er at foretrække. Det hele kan forberedes flere timer i forvejen, så man kun skal sætte forellerne i ovnen, når de skal serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 19302 gange,
og udskrevet 242 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu