Lun røget forel med flødepeberrod og ribs
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel Indsendt : |
|
|
Ryst ribs og sukker sammen, lad det trække et par timer.
Pisk fløden, smag den til med citron og kryddereddike samt sukker og salt. Vend reven peberrod i til den har den ønskede smag. Flæk forellerne på langs. Fjern benene og skindet. Læg dem på staniol og lun dem i ovnen ved 200 grader. Hold øje med dem. De skal kun have ganske få minutter. Forellerne anrettes portionsvis med små salater omkring. Pynt med lidt rysteribs. Server resten til i en skål, sammen med flødepeberroden. Tips: Frisk peberrod er at foretrække. Det hele kan forberedes flere timer i forvejen, så man kun skal sætte forellerne i ovnen, når de skal serveres. |
|
Opskriften er vist 19302 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne