God fiskefond
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Fiskebenene puttes i en gryde og varmes op til kogepunktet, hvorefter det simre (må ikke koge) i 20 min.
Benene sigtes fra og urterne samt krydderierne tilsættes og fonden koger for svag varme, i ca. 20 minutter pr. 2 l. vand, til den har en god kraftig fiskesmag. |
|
Opskriften er vist 17749 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne