Tomater med fyld af røget torskerogn

Tomater med fyld af røget torskerogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 bøftomater
150 g.røget torskerogn
1 fedpresset hvidløg
2 tsk.olie
1 spsk.vand eller bouillon
1 spsk.citronsaft
2 spsk.hakket dild
0.5 tsk.salt
 peber
 
 Sauce:
1 gul peberfrugt
1 tsk.hvidvinseddike
1 spsk.olie
1 spsk.citronsaft
1 spsk.honning
 
 Tilbehør og pynt:
4 skiverristet groft rugbrød
 basilikum
 
Opskrift:
Toppen skæres af tomaterne og kernerne tages ud med en ske. Hinderne fjernes fra rognen, som moses med en gaffel. Hvidløg, olie, vand, citronsaft, dild, salt og peber blandes i. Fyldet fordeles i tomaterne. Peberfrugtern koges i 7-10 minutter, hvorefter den skylles i koldt vand. Skindet pilles af peberfrugten, og kernerne fjernes. Frugtkød, eddike, olie, citronsaft og honning blendes sammen til en jævn sauce.

De fyldte tomater anrettes på tallerkener med saucen, frisk basilikum og de ristede skiver rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 11978 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu