Tomater med fyld af røget torskerogn
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Indsendt : |
|
|
Toppen skæres af tomaterne og kernerne tages ud med en ske. Hinderne fjernes fra rognen, som moses med en gaffel.
Hvidløg, olie, vand, citronsaft, dild, salt og peber blandes i. Fyldet fordeles i tomaterne.
Peberfrugtern koges i 7-10 minutter, hvorefter den skylles i koldt vand. Skindet pilles af peberfrugten, og kernerne fjernes.
Frugtkød, eddike, olie, citronsaft og honning blendes sammen til en jævn sauce.
De fyldte tomater anrettes på tallerkener med saucen, frisk basilikum og de ristede skiver rugbrød. |
|
Opskriften er vist 11978 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne