Firenze toast (crostini alla fiorentina)
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræindmad Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Brødskiverne steges på begge sider og holdes varme. Løget hakkes og svitses med hønseleveren og persillen. Tør ansjoserne for lage, hak dem og hæld dem i et glas tør hvidvin. Er saucen for tynd, så tilføj en anelse mel eller fløde. Smag til med paprika, salt og peber.
Serveres på toasten. |
|
Opskriften er vist 16064 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne