Firenze toast (crostini alla fiorentina)

Firenze toast (crostini alla fiorentina), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræindmad

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverhvedebrød
1 lille løg
2 spsk.hakket persille
100 g.hønselever
2 ansjosfileter
1 glastør hvidvin
2 spsk.smør
 paprika
 salt
 friskkværnet peber
 evt.hvedemel eller fløde
 evt.cremefraiche/edelsüss
 
Opskrift:
Brødskiverne steges på begge sider og holdes varme. Løget hakkes og svitses med hønseleveren og persillen. Tør ansjoserne for lage, hak dem og hæld dem i et glas tør hvidvin. Er saucen for tynd, så tilføj en anelse mel eller fløde. Smag til med paprika, salt og peber.

Serveres på toasten.





karakterer:
Opskriften er vist 16064 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu