Æggeomelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk mælk, æg, salt og peber sammen. Hak tomater og forårsløg groft og skær mozzarellaen i tern 1x1 cm. Bland det i æggemassen. Smelt fedtstoffet og steg omeletten ved svag varme.
Server med brød og friskklippet basilikum. |
|
Opskriften er vist 213358 gange,
og udskrevet 1914 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (158 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2016-10-02 12:44:41 Nem opskrift. Superlækker omelet. Et hit her i hytten :-) Jakob - 2016-02-18 20:02:00 Efter første mislykkede forsøg på panden , så røg næste forsøg i en bradepande og fik Ca 25 min i ovnen ved 200 grader . mums Dennis - 2015-02-28 17:23:01 Jeg prøvede at lave den og den var god. Dog har jeg et problem. Min blev scramlet da jeg synes det virkede som om det begyndte at brænde på. Jeg brugte svag varme (4) og godt med smørelse på panden. Hvordan laver man den som en kage. Altså fast form. Er det bare at lade den køre på 4 og så lade være med at røre? Mig:) - 2014-02-10 08:15:44 Den smager vildt godt! Jeg laver dog omeletten først uden noget og så læger jeg fyldet på til sidst. Så får det mere smag!!:D Maria - 2013-03-08 14:23:34 Super lækker og nem opskrift. Dog er det vel bare en æggekage med tomat og forårsløg ? yvonne - 2005-01-01 01:01:01 jeg har en fantastisk opskriftpå omelet med tomater og pølser det lyder sikmert ikke så lækert men det er det! her er den: 1 tomat, 10 pølser, 5 æg og en lille smule tandoni så vær så god at komme igang! Pernille - 2005-01-01 01:01:01 man kan også lave den med en masse små omeletter lækkert Randi - 2005-01-01 01:01:01 Smager faktisk rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne