Brushetta med broccolli, kapers og oliven

Brushetta med broccolli, kapers og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiveritaliensk brød
80 g.broccoli
3 fedhvidløg
1 dl.olivenolie
0.5 citronskal og saft
5 oliven uden sten
10 kapers
20 g.parmesanost
1 spsk.tahin (sesam paste)
1 løg
1 spsk.hvidvinseddike
 
Opskrift:
brødet steges gyldent i olivenolie ved svag varme. Husk salt og peber broccoli plukkes i små buketter løget pilles og hakkes i små tern oliven udstenes persillen plukkes citronen rives og presses for saft persille, hvidløg, oliven, kapers og citronskal hakkes groft to pander sættes over ved god varme på den ene pande steges brødet gyldent i olivenolie på den anden pande ristes løget derefter tilsættes broccoli og hvidløg dette ristes i ca. 3 min. derefter tilsættes persille, kapers, oliven, hvidløg og citronskal dette vendes et par gange, hvorefter det kommes på brødet det hele smages til med salt, peber og eddike på toppen tilsættes tahinsaucen samt skiver af parmesanost.





karakterer:
Opskriften er vist 15037 gange,
og udskrevet 237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-16 10:43:55
Bliver helt forpustet. Nærmest ulæselig - prøv dog med nogle punktummer!