Varme marinerede gulerødder med estragon og sennep
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne skrælles og skæres i 1 centimeter tykke skiver.
De øvrige ingredienser kommes i en gryde og koges op.
Gulerødderne kommes i, når det koger og de simre færdig i en lille times tid.
Før servering fjernes de udkogte estragonstilke og gulerødderne kan evt. pyntes med frisk estragon.
Tips: Serveres til kalkun, fjerkræ eller lam. |
|
Opskriften er vist 12263 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne