Marinerede gulerødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne renses og skæres i tynde stave.
Dressingen piskes sammen, evt. i stavblender, så det ikke er nødvendigt først at hakke krydderurterne. Det hele blandes og trækker i mindst 1 time i køleskab inden servering. Hvis du foretrækker sprødkogte grøntsager, kan du først overhælde gulerodsstavene med kogende vand, og lade det stå 5 minutter, inden dressingen hældes over. Denne marinering kan også anvendes til andre fintsnittede, evt. letkogte grøntsager. |
|
Opskriften er vist 25300 gange,
og udskrevet 429 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne