Fjerkræfond
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Kom alle skrogene i en bradepande og kom en anelse vand eller noget bagepapir i bunden. Brun dem så i ovnen ved høj varme i ca. 10 minutter.
Kom de brunede skrog og væden i en stor gryde sammen med alle de rensede urter og dæk med koldt vand. Kog op og skum af og lad det hele småkoge for svagt blus i ca. 3 kvarter til 1 time. Si fonden. Fonden koges ind til det halve, hvis den skal anvendes til saucer. Fonden kan umiddelbart anvendes som suppe, evt. serveret med grøntsager og kyllingestykker i. |
|
Opskriften er vist 17750 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 må gerne koge længere end en time gerne 1-2 timer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne