Syltede peberfrugter
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt Indsendt : Red : |
|
|
Peberfrugterne flækkes, og kerner og stilk fjernes. Derefter skylles de godt og skæres i strimler.
Vand og salt piskes sammen, og heri kommes peberstrimlerne. Stilles koldt i 3 timer, derefter hældes saltlagen fra. Eddike og sukker bringes i kog i 2 min. Peberstrimler drysses i og varmes op til kogepunktet. Atamon tilsættes. Fyldes i rene Atamonskyllede glas, der bindes til med det samme. Egnet til salatblanding til kød og fisk. |
|
Opskriften er vist 94736 gange,
og udskrevet 2312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla Havshøi - 2018-06-22 15:21:04 De syltede peberfrugter kan også nemt fryses i plasticposer. Erik 16-10-14 - 2014-10-16 11:05:30 En nem opskrift men der mangler en kg beskrivelse når man har mange peberfrugter anonym - 2011-02-01 10:59:23 Det er en god opskrift, hele familien er meget glade for de syltede peberfrugter, dejligt med nogle spændende opskrifter til et lidt andet tilbehør. Smager også godt på smørebrød. Lotte - 2010-08-13 11:49:21 Dejlig nem opskrift. Men opbevar dem på køl. Mine der ikke var åbne satte jeg i et skab sidste år og de blev brunlige og kedelige efterhånden. Henrik - 2009-09-04 15:40:05 Virkelig god opskrift! Man kan med fordel tilføje 2 små laurbærblade samt 5 hele nelliker i glasset inden lagen hældes over. Det giver en god rund smag. Man kan anvende samme opskrift til at lave agurkesalat med. Her er det blot 2 hele agurker der skæres i tynde skiver man først lader trække i saltvandet og derefter hælder lagen over. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne