Grøntsagsfond
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Alle grøntsagerne og krydderurterne svitses blidt i olien i 6-7 minutter over svagt blus, de må ikke tage farve.
Dækkes med vand, krydres en anelse med salt og peber, og simrer under låg i 1-1½ time.
Suppen sies, koges kun lidt ind og krydres.
Den kan holde sig i 2-3 dage i køleskabet, hvis den afkøles hurtigt.
Tips: En mørk grøntsagsfond kan laves omtrent på samme måde. Grøntsagerne skal svitses noget kraftigere, til de får farve, og suppen tilsættes til sidst en god kinesisk soya efter smag. |
|
Opskriften er vist 28470 gange,
og udskrevet 325 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne