Cylottesteg med kartoffeltærte
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeculotte Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fedtet ridses og stegen krydres med salt og peber og kan evt pensles med sennep, olie, akaciehonning eller ahornsirup.
Sættes herefter ind i en 225 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. Temperaturen skrues ned på 180 grader C. alm. ovn efter 15 min. Herefter steger den videre i yderligere ca 1½ time. Lad den trække i 15 min. under klæde på køkkenbordet inden servering. Culotten overhældes evt. med 1-2 dl. vand under stegningen, hvis det bliver mørkt i bunden af fadet. Kartoflerne rives og vrides i et viskestykke. Blandes med finthakkede løg, æg, ost og steges på en god pande på begge sider eller i ovnen. Skal have ca. 20 minutter i alt på panden eller 25 min. ved 190 grader C. alm. ovn. Persilleroden og squash renses og skæres i stænger og steges på panden i honning og eddike, og dryp evt. med god olie ved servering. |
|
Opskriften er vist 77644 gange,
og udskrevet 2597 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-10 19:21:39 Bland gerne revne gulerødder med kartoflerne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne