Hindbærhorn
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Mel, bagepulver, sukker og smør smuldres sammen. Hæld mælk i og saml dejen med let hånd.
Dejen deles i 2 portioner, der hver rulles til en 30 cm skive. Denne deles i 8 stk. Lidt marmelade lægges i den brede ende og hornet rulles sammen - igen fra den brede ende. Pensles med æg, drysses med hakkede mandler og perlesukker. Bages ved 200 grader i 20 min. |
|
Opskriften er vist 23423 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (23 stemmer) |
|
Kommentarer - - 2014-10-31 00:02:49 Bliver ret tørre og skal have noget mere mel end der står i opskriften. -------- - 2011-04-11 19:53:18 de smager fint, men bliver lidt tøre hvis de ikke spises imens de er varme. anonym - 2011-02-07 17:02:44 mmmm.. Super gode!:D men kom til at putte lidt for lidt marmelade på:'( - det ved jeg så til næste gang!:D Jeg kunne ikke lade være med at putte lidt vanillesukker og kardemomme i- tror bestemt at det har gjordt dem endnu bedre! :D S og C - 2009-12-15 12:48:38 vi eeeelsker bare hindbærhorn og vi vil se frem til at lave dem ;D anonym - 2009-07-22 18:24:30 Hej Jeg synes de er tørre og mangler smag. christina - 2007-07-05 10:53:29 dem vil jeg lave igen :) christina - 2007-07-03 14:18:24 mmmm.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne