Rødbedesalat til grillkød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
Rødbederne vaskes og koges 30-45 min i letsaltet vand. For at undgå at rødbederne forbløder må stilken ikke skæres for tæt på roden - og spidsen skal heller ikke skæres af før kogning.
Efter kogning skylles de i koldt vand og skindet gnides af.
Mens rødbederne køles af røres dressingen sammen.
Rødbeder skæres i tern, overhældes med dressing og trækker et par timer inden
servering.
|
|
Opskriften er vist 19839 gange,
og udskrevet 577 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Mogens Lauridsen - 2008-02-15 15:30:45 Dejlig salat. Blv brugt til traditionel stegt lammekølle med hvidløg og rosmarin. Passede perfekt, men prøv lige at give salaten et lille pift med reven permasan-ost, når du har taget den på tallerkenen. Go- smag... !! - 2005-01-01 01:01:01 Dejligt tilbehør |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne