Tomatsauce, fransk
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Løg og gulerødder svitses i smørret og olie i ca. 10 min uden at brunes.
Tomaterne med væde tilsættes sammen med salt, peber, laurbærblade og timian og småkoger i ca. 20 min, hvorefter stegesky og tomatpure tilsættes, smages evt. til med lidt sukker, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 12241 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Karin - 2012-06-12 19:04:45 Jeg synes at sovsen var lidt kedelig i smagen. Så tilsatte en lille smule fløde, tørret oregano og basilikum og til sidst en hønsebouillon. Lod det koge næsten en time, og så var den perfekt :-) Bon appetit. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Tilsæt 4-5 fed pressede hvidløg sammen med løg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne