Tomatsuppe med forårsløg og æggestrimler
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : Red : |
|
|
Ægget piskes med salt. Olien opvarmes på en teflonpande. Æggemassen fordeles i et tyndt lag på panden og steges til den er næsten stivnet, men uden at tage farve. Den vendes og steges færdig. Æggemassen rulles til en roulade - og stilles til afkøling.
Tomaterne gives et hurtigt opkog i kogende vand. Skindet fjernes og tomaterne skæres i tynde både. Forårsløget skæres i tynde skiver (3 mm). Olien opvarmes i en gryde. Forårsløg og ingefær svitses i ca. 10 sekunder uden at tage farve. Bouillon, sojasauce og tomater tilsættes. Suppen gives et hurtigt opkog. Smag evt. til med peber. Æggerouladen skæres i tynde skiver (3 mm). Strimlerne fordeles i en serveringsskål og suppen hældes over. Server straks. |
|
Opskriften er vist 11700 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne